Dít is de vriend van Wie Is De Mol?-finalist Sarah Chronis

Door Redactie
Dít is de vriend van Wie Is De Mol?-finalist Sarah Chronis

Zaterdag horen we eindelijk wie de winnaar is van 'Wie is de mol?'. Finaliste Sarah Chronis wordt natuurlijk bijgestaan door haar knappe vriend met wie ze al zes jaar lang lief en leed deelt: Kay Greidanus.

Het acteurskoppel heeft elkaar leren kennen op de toneelschool, maar het duurde even voordat de vonk oversloeg. 'Hij is vijf jaar jonger, ik vond hem veel te jong. Uiteindelijk heeft hij me overgehaald om een keer met hem uit eten te gaan en dat bleek hartstikke leuk', vertelt ze in een interview met Viva. 

Series

Sarah en Kay speelden eerder al eens samen in de serie Meiden van de Herengracht. Kay is een natuurtalent: toen hij acht jaar was had hij al een rol in de biosscoopfilm Kruimeltje. Ook zou je hem kunnen kennen van de series Gouden Bergen, Flikken Maastricht, Petticoat, Riphagen, Lois en Zwaar Verliefd. Dit jaar is het stel samen te zien in de serie Nieuwe Buren.

Droomkoppel

Het koppel woont samen in Amsterdam, maar ruzie hebben ze niet: 'We kennen elkaars gebruiksaanwijzing goed. En we zijn allebei vrij makkelijk. Soms denk ik: zouden we niet wat meer ruzie moeten maken? Maar nee, waarom eigenlijk?', vertelt Sarah. 'Wij zijn yin en yang, vullen elkaar volledig aan. Ik ben chaotisch, hij die rustige rots in de branding. Hij toomt me in, ik zweep hem op. Ik had al een paar relaties gehad, maar dit heb ik nog nooit zo gevoeld', vult ze aan.

Dít is de vriend van Wie Is De Mol?-finalist Sarah Chronis

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dít is de vriend van Wie Is De Mol?-finalist Sarah Chronis

Beeld: Peter Smulders