• Liefde

Dit is de vriend en baby daddy van Jennifer Hoffman

Door Redactie
Dit is de vriend en baby daddy van Jennifer Hoffman

Net toen Jennifer Hoffman (39) de hoop bijna had opgegeven en dacht dat ze aan de datingapps moest, kwam ze haar ware liefde tegen. De actrice is sinds de zomer van 2018 samen met Dorian Geis (36). Het gelukkige stel verwacht hun eerste kindje. 

Na de verbroken verloving met acteur Daan Schuurmans en een aantal mislukte romances heeft Jennifer bij Dorian Geis eindelijk het geluk gevonden. In de zomer van 2018 maakte de De Luizenmoeder-actrice bekend dat ze smoorverliefd is op de Amerikaans/Franse Dorian, die mede-eigenaar is van het Mexicaanse restaurant The Fento in Amsterdam. 

Buitenlandse Viking

Jennifer en Dorian ontmoetten elkaar op een klein festival in Amsterdam-Noord. 'Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander.’ Dat laatste is dus gelukt. De actrice was na haar vorige relatie namelijk wel even klaar met Nederlanders. ‘Ik heb even gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor’, aldus De Luizenmoeder-actrice. ‘Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus.’

Nieuw stulpje

Het stel heeft recent voor 735.000 euro een prachtig grachtenpand in Amsterdam-West gekocht, op een steenworp afstand van Jennifers huidige woning waar ze sinds begin dit jaar samenwoont met Dorian en eerder samenwoonde met Henry van Loon. ‘Maar uiteindelijk pasten we niet zo goed bij elkaar,’ vertelde Jennifer in de Volkskrant over de breuk met de cabaretier. ‘Hij is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt.’

Zwanger

Het liefdesgeluk van Jennifer en Dorian wordt binnenkort bekroond met een baby. De actrice is in verwachting van haar eerste kindje. De 39-jarige Jennifer maakt het blije nieuws bekend met een foto van zichzelf waarop ze trots poseert met haar bollende buik. 'Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven', aldus de actrice, doelend op haar half Franse en half Amerikaanse vriend.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.