Dit is de verloofde van Jurre Geluk uit het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Jurre Geluk
© Brunopress

Jurre Geluk is een van de deelnemers van het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? De 30-jarige presentator is vooral bekend van Spuiten en Slikken, waar hij eigen programma’s presenteert zoals De Seksmobiel en Jurre’s Date. Daarnaast is hij de presentator van Je Zal Het Maar Hebben en 3 op Reis. Sinds 2022 is Jurre verloofd met zijn grote liefde Dirk.

In november 2022 vertelde Jurre en Dirk in tijdschrift Winq over hun relatie.

Intens verliefd

Iets meer dan twee jaar geleden hebben de twee elkaar leren kennen via datingapp Happn. Jurre was toen volop bezig met daten, terwijl Dirk net uit de kast was. Jurre was zijn eerste date met een man. Op de tweede date werd er gezoend en na een maand was het aan. Het stel was ‘intens verliefd’, naar eigen zeggen. Vanaf het begin wist Jurre dat het goed zat. ‘Ik wist toen al dat je een blijvertje zou zijn. En een blijvertje is het: we zijn pas gaan samenwonen en verhuizen binnenkort naar een groter appartement’, zei de presentator in gesprek met Winq.

Jurres partner heet voluit Dirk Hagenbeek. Hij is 29 jaar en maakt tv-programma’s. In Winq vertelde Dirk: Het lijkt mij bijvoorbeeld (…) leuk een keer iets samen op tv-gebied te doen, aangezien ik programma’s maak en Jurre programma’s presenteert.’

Verloving in maart

In maart 2022 deelde Jurre een blije foto van hem en Dirk, mét een ring. Jurre vroeg Dirk ten huwelijk. ‘Kleine hartstilstand maar gelukkig zei hij daarna heel snel JA’, schreef Jurre op Instagram.

Bron: Winq 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.