Dit is de reden waarom Patty Brard haar villa verkoopt

Door Redactie
Dit is de reden waarom Patty Brard haar villa verkoopt

Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver hebben hun huis aan de Amstel te koop gezet. Volgens de website Bekendeburen bedraagt de vraagprijs van de luxueuze villa 2.145.000 euro.

Lees ook: Patty Brard: 'ik zie Antoine nauwelijks'

De villa 

In 2010 lieten de twee hun villa verbouwen. Het woonoppervlak bedraagt 250 vierkante meter. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers in het huis. Ook het uitzicht is prachtig want vanuit de open keuken kijk je zo over de Amstel uit. In het souterrain zijn nog veel meer luxueuze middelen te vinden zoals een sauna, een jacuzzi en een zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras, een balkon, een garage en een zonneterras.

'Ik zie Antoine nauwelijks'

Eerder deze maand vertelde Patty dat ze zich regelmatig alleen voelt omdat haar man Antoine in Ibiza zit voor werkgerelateerde zaken. "Ik zie Antoine nauwelijks. Hij is met zeven huizen tegelijk bezig op Ibiza. Antoine leeft zijn droom, en dat gun ik hem van harte. Maar ik mis hem vreselijk. Ik vind het thuis ook niet meer leuk. Ons huis aan de Amstel is veel te groot voor mij alleen", vertelde de 61-jarige showbizzkoningin aan Story. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story