• Borsato

Dit is de reden waarom Jada Borsato nooit in 'The Voice Kids' te zien was

Dit is de reden waarom Jada Borsato nooit in 'The Voice Kids' te zien was

Dat Jada Borsato haar vader achterna is gegaan op het gebied van zang is al een tijdje bekend. Ze heeft zelfs een duet mogen zingen met haar vader in De Kuip. Maar momenteel ligt de zangcarrière van Jada even stil. Zal een deelname aan 'The Voice Kids' niet geholpen hebben om door te breken met zingen? Jada legt op Instagram uit waarom ze nooit voor die weg gekozen heeft.

Op Instagram besluit Jada allerlei aannames over haar te bevestigen, of natuurlijk ontkrachten. En de vraag over een deelname aan 'The Voice Kids' mocht natuurlijk niet ontbreken. 

Deelnemen The Voice Kids

'Dat je van je vader niet mee mocht doen aan The Voice Kids omdat hij in de jury zat,' luidt een van de vragen aan Jada. En die ontkracht de dochter van Marco en Leontine meteen. 'Ik wilde ZELF nooit mee doen aan The Voice Kids/ The Voice of Holland. Onder andere omdat m'n vader in de jury zat, en omdat ik altijd voelde dat dat niet mijn pad was,' valt er op de Instagram Storie van Jada te lezen.

Andere weg inslaan

Ze gaat verder: 'Dat is voor mij persoonlijk, heeft niks met anderen te maken. Veel vrienden/kennissen van mij hebben mee gedaan aan het programma en ik ben zo ongelofelijk trots op ze, het heeft voor hen iets onwijs moois gebracht, maar voor mij persoonlijk is het niet m'n weg.'

Goed nieuws

Welke weg wel voor Jada geschikt is, willen de volgers ook maar al te graag te weten komen. De volgende aanname is dan ook dat ze bijna niet meer bezig is met zingen.' Deze kan Jada niet ontkrachten nog bevestigen. 'Ik ben momenteel heel druk bezig met school, zodat ik mijn diploma kan halen en heb daardoor weinig tijd voor zingen en de dingen die ik leuk vind...,' laat ze aan haar nieuwsgierige volgers weten. Toch heeft ze goed nieuws te melden voor alle fans van de dochter van Marco. 'Maar ik ben er absoluut nog wel mee bezig en zodra ik klaar ben met school ben ik van plan daar veel tijd in te steken ??'

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.