Dit is de partner van presentatrice Hila Noorzai

Hila Noorzai begon ooit als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze - mede door haar deelname aan Wie is de Mol? in 2022 - vaak genoeg te zien op de buis. 

Door Redactie
partner Hila Noorzai
© Edwin Smulders

Hila Noorzai is niet alleen een Nederlandse radio-dj, ook is ze presentatrice en columnist. Zo heeft ze voor LINDA. geschreven, maar is ook te lezen in de &C van Chantal Janzen. Daarnaast presenteert ze EenVandaag en heeft ze een ochtend show bij het AD op haar naam staan. 

Over haar privéleven laat ze niet veel los, maar het schijnt dat ze wel samenwoont met haar vriend. 

Jeugd

Hila is geboren in Kabul (Afghanistan), maar toen ze een half jaar oud was vertrok ze samen met haar ouders naar Nederland. Hoewel ze niet veel loslaat over haar jeugd, vertelde ze in een interview met &C het volgende: 'Na mijn komst in Nederland ben ik nog elf keer verhuisd. Als kind was de vaste waarde in mijn slaapkamer een lampje dat eruitzag als een blauw vogeltje. Verder had ik geen specifieke dingen waar ik houvast aan had.' Ze groeide uiteindelijk op in Schiedam, behaalde haar gymnasiumdiploma en volgde vervolgens de studie Media en Entertainment. 

Tekst gaat verder na de post. 

Carrière

In 2015 begint Noorzai haar carrière als radio-dj bij QMusic. Al snel kreeg ze haar eigen programma en was ze vervolgens lange tijd in het weekend op de radio te horen. Na vier jaar neemt ze afscheid van het radiostation en gaat ze aan de slag bij het AD. Inmiddels presenteert ze Nieuwstrend van EenVandaag bij de AVROTROS. Ook werkt ze als columnist.

Tekst gaat verder na de post. 

Liefdesleven

Ook over haar liefdesleven laat Hila niet veel los. Wat wel bekend is, is dat ze samenwoont met haar vriend Wouter in Amsterdam. Ze heeft het gezellig met hem, flirt er nog op los en gaan samen nog vaak op datenight, zo liet ze eerder weten aan &C. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!