Dit is de partner van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

Door Redactie
Dit is de partner van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

Met zijn helderblauwe ogen, maar ook daadkracht en kunde verovert Bob Sikkes veel harten in het succesprogramma Kopen Zonder Kijken. Maar wie heeft het hart van de charmante bouwdeskundige himself veroverd? Bob is al jarenlang gelukkig met dezelfde partner.

Elke week tovert aannemer en bouwdeskundige Bob Sikkes een (semi) bouwval om tot een paleis in Kopen Zonder Kijken, ongeacht welk budget hij daarvoor krijgt van makelaar Alex van Keulen. Kijkers zijn in de ban van Bob. 'Ik heb een crush op Bob van Kopen Zonder Kijken,' schrijft een kijker op Twitter. 'Ik dacht ook toen ik m zag, wat een leuke knappe kop,' laat een andere kijker weten. 'Heel charmant ja.'

De partner van Bob Sikkes

Voor kijkers die hopen kans te maken bij Bob is er slecht nieuws: hij is al jaren gelukkig met zijn partner Michiel Engbers. Het stel woont sinds 2001 samen in een appartement van 160 vierkante meter in Amsterdam. Bob kocht het pand destijds voor 295 duizend gulden. Als aannemer heeft hij het natuurlijk geheel naar eigen smaak gemaakt. 'In de loop der jaren hebben we eindeloos verbouwd,' zegt Bob in de Volkskrant. 'Zo is de muur van de keuken eruit gehaald. Ik ben erg van het licht en die muur hield nogal wat licht tegen.' Maar de neiging om steeds iets te veranderen in huis heeft hij dan weer niet. 'Ik wil het hier vooral rustig houden. De laatste trends hoef ik niet te volgen. Die gaan zo snel voorbij. In mijn vak vind ik het ook moeilijk om te zeggen wat blijft en wat een korte trend is. Michiel en ik zijn vrij stijlvast en hebben veel meubels al heel lang.'

Wie is Michiel Engbers, de vriend van Bob Sikkes?

Michiel studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt al twintig jaar in het onderwijs, momenteel als geschiedenisleraar op het Hageveld College. Klik hier om te zien hoe Michiel Engbers eruitziet.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Volkskrant, Haarlemsdagblad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.