• Songfestival

Dít is de oorspronkelijke jurk die Edsilia tijdens de finale van het Songfestival zou dragen

Dít is de oorspronkelijke jurk die Edsilia tijdens de finale van het Songfestival zou dragen

Het Songfestival is helaas weer voorbij. Een week lang was Nederland in de ban van het liedjesfestijn. Niet alleen de acts waren veel in het nieuws, ook de outfits van de vier presentatoren. Vooral de finale outfits waren een echte klap op vuurpijl. Presentatrice kan het niet laten om na dit avontuur nog even terug te blikken naar de drie prachtige jurken die ze mocht dragen. Maar nu blijkt dat er tijdens de finale eigenlijk een andere jurk gepland stond.

Stoere outfits voor Edsilia

Eerst vertelt Edsilia wat achtergrond informatie over haar drie gekozen outfits. 'Ik wilde bij mijn @eurovision outfits mijn persoonlijkheid naar buiten laten komen, ik hou van glitter en glamour maar ook van stoer, speels en stijlvol! In deze 3 outfits is dat volgens mij helemaal gelukt! Alle 3 totaal verschillend!'

Oorspronkelijk design

Na een korte uitleg over de twee eerste jurken, laat Edsilia weten dat jurk drie niet de oorspronkelijke jurk was. Die was namelijk heel anders van kleur. 'Haar eerste outfit was qua kleur te donker voor het decor (slide to check out the initial dress ?) maar ze heeft in 4 dagen keihard gewerkt om van hetzelfde ontwerp een hele nieuwe te maken in een andere kleur waardoor ik uit het decor spatte! Echt complimenten!' aldus de presentatrice. Op de laatste foto die ze deelt is inderdaad het oorspronkelijke design te zien. De jurk is qua ontwerp precies hetzelfde, alleen de kleuren zijn heel anders. 

Bron: Instagram  | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.