Dít zijn de man en kinderen van schrijfster Marion Pauw

Marion Pauw (49) heeft als schrijfster vele boektitels op haar naam staan. 

Marion Pauw

Daarnaast heeft ze ook met diverse programma's meegedaan. Zo was Pauw in 2022 nog te zien in Expeditie Robinson. Maar wat weten we nou eigenlijk van de schrijfster? Wat doet ze in haar privéleven en nog leuker: met wie spendeert ze haar leven?

Man Marion Pauw

Dat doet ze met een hele leuke man genaamd Chris Meijer (50). Marion en Chris zijn sinds 2015 samen en dus al ruim zeven jaar gelukkig samen. Chris en zij trouwden in september 2016 voor de wet in Amsterdam, waarna ze met een gezelschap afreisden naar Mallorca voor een grootse bruiloft. ‘Marion is de liefde van mijn leven. Zo simpel is het’, zei Chris in 2019 aan tijdschrift Libelle. Uit Marions Instagrambiografie blijkt dat het stel regelmatig samen op reis gaat.

Therapie 

Niet altijd heeft Marion geluk gekend. Ze heeft ook te maken gehad met een verboden romance, een scheiding en affaires. Hierdoor kampte Marion Pauw met liefdesangst en onzekerheden. Maar bij Chris voelt Marion zich volledig op haar gemak. In Libelle: ‘Ik was altijd met mannen die veel ouder waren dan ik, aan wie ik mij aanpaste. Maar als je altijd aan het pleasen bent, ben je uiteindelijk jezelf niet meer. Dat kun je best lang volhouden, kan ik je vertellen. Maar inmiddels heb ik zo veel therapie gehad en aan soul searching gedaan; ik weet inmiddels wel wat mijn valkuilen zijn. Chris ziet een veel authentiekere versie van mij dan al mijn exen. Een uitbundiger versie, maar ik laat hem ook meer mijn angsten en onzekerheden zien. Ik ben gewoon veel eerlijker. Met Chris maak ik meer ruzie dan met mijn vorige partners, maar alles is transparant. Als er iets is, vechten we net zolang tot we weer een ingang vinden...’ 

Kinderen Marion Pauw

Zowel Chris als Marion hebben kinderen uit eerdere relaties. Met haar eerste echtgenoot, kreeg Pauw een zoon en een dochter, en woonde ze op de Nederlandse Antillen. Na de scheiding kwam Marion in 2004 terug naar Nederland. Op Instagram valt te zien dat ook de kinderen van de schrijfster het reisgen hebben meegekregen van hun moeder. Ze reizen de hele wereld over. Maar gelukkig is er nog genoeg tijd om moeders af en toe te zien. En die ontmoetingen worden dan ook netjes vastgelegd en gedeeld. 

Bron: Instagram, Libelle, Saarmagazine | Beeld: RTL

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!