Dit is de leuke vriend van De Verraders-deelnemer Thomas Cammaert

Thomas Cammaert is vanaf vrijdag 3 maart te zien in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma De Verraders. 

Thomas Cammaert

Thomas Cammaert (38 jaar) vindt geen avontuur te gek. Met zijn verleden als De Mol in 2017, waarin hij iedereen om de tuin leidde, maakt dit hem vrijwel meteen de perfecte kandidaat voor De Verraders. Of Thomas uitgekozen wordt als uitverkorene of 'gewoon' een Getrouwe is, zien we vrijdagavond pas.

Ondertussen zocht Story uit wie de acteur thuis gezelschap houdt. 

Carrière

Thomas is het meest bekend door zijn deelname aan Wie is de Mol in 2017, maar daarnaast heeft hij een aantal jaren in de musical Soldaat van Oranje gespeeld, waarin hij de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema op zich nam. Vorig jaar speelde hij Petrus in The Passion, als eerbetoon aan zijn oma die hem het geloof meegaf. Hij was in 2018 te zien als Lorenzo in Romeo en Julia en daarnaast maakt hij samen met Hugo Kennis, De Beste Vrienden Podcast. Tegenwoordig werkt hij mee aan verschillende televisieprogramma’s.

Vriend Thomas Cammaert

Zijn succes hoeft Thomas niet alleen te vieren. Hij heeft namelijk een hele leuke vent thuis op de bank zitten. In 2021 kwam het liefdesnieuws naar buiten. 'And just like that… ❤️', schreef hij slechts bij het verliefde plaatje. Thomas verklaarde destijds aan Shownieuws dat de twee al een half jaar samen zijn. 'We zijn heel gelukkig. Hij werkt in de financiële sector en doet dus niets in de entertainment business. Na 4 jaar single te zijn geweest is het heel fijn om weer de liefde te hebben gevonden!' Inmiddels zijn we al meer dan een jaar samen en lijken de twee - ondanks dat Thomas niet veel deelt over zijn liefdesleven - nog altijd erg gelukkig. 

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!