Dit is de bekende ex van de Verraders-kandidaat Selma Omari

Selma Omari gaat meedoen aan het nieuwste seizoen van De Verraders, dat vanaf 3 maart weer op de buis te zien is. Maar wat weten wij eigenlijk al van deze influencer? Story heeft het voor u uitgezocht.

Door Luna Eveleens
Selma Omari

Selma Omari is één van de twintig kandidaten van De Verraders. Ze is bekend als vlogster, influencer en zelfs zangeres. Selma is van Marrokaanse afkomst en is geboren in 1994. Op Youtube heeft de duizendpoot maar liefst 126 duizend (!) volgers en op Instagram een half miljoen volgers. Deze 28 jarige influencer wordt zelfs de Nederlandse Kim Kardashian genoemd. Maar hoe zit het dan met het privéleven van Selma, hoe is zij zó bekend geworden?

Ex-verloofde

Selma is in 2017 begonnen met vloggen. Dat werd pas echt een succes toen ze een relatie kreeg met de bekende rapper Boef in 2019. Niet veel later, nadat ze officieel hun relatie naar buiten brachten, bleken ze zelfs verloofd te zijn. Toch mocht hun liefdesgeluk niet lang duren. In 2020 bleken de twee alweer uit elkaar te zijn. Hoe gelukkig ze samen in de vlogs van Selma leken, hoe klaar zijn ze nu met elkaar. 'Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer' aldus rapper Boef. 

Bekijk hier de beelden van Selma met haar ex-verloofde rapper Boef, toen ze nog gelukkig waren:

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Youtube, Instagram, RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!