Dit is de 18 jaar jongere vrouw van de Verraders-deelnemer Ferri Somogyi

Ferri Somogyi gaat meedoen aan het nieuwste seizoen van De Verraders, dat vanaf 3 maart weer op de tv te zien is. Maar wat weten wij eigenlijk al van deze acteur? Hoe ziet bijvoorbeeld zijn vrouw eruit? En hoeveel kindjes heeft hij rondhuppelen? Story heeft het voor u uitgezocht.

Door Luna Eveleens
Ferri

Ferri Somogyi, bekend als acteur, is één van de twintig kandidaten van het derde seizoen van De Verraders. De acteur is voornamelijk bekend van zijn rol als Rik de Jong in Goeden Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast heeft hij nog verschillende rollen gespeeld in bijvoorbeeld Baantjer en Flikken Maastricht. Ook is Ferri deelnemer geweest bij Ranking the Stars in 2008 en De Alleskunner VIPS in 2021. Maar hoe zit het dan met het privéleven van Ferri? 

Grote liefde

Ferri (49) en zijn grote liefde Noëlle van der Stek (31) zijn sinds 2017 samen. In 2018 trouwden de twee voor de wet en niet veel later kwam hun dochtertje Véda ter wereld. Ze hopen later nog een groot trouwfeest te kunnen geven aangezien dat in 2018 niet goed uitkwam. Samen zijn ze dolgelukkig, zeker na de komst van hun tweeling in 2021. Na een meid kwamen twee jongens het gezin versterken, genaamd Lux en Imre. Ferri en Noëlle mogen dan wel 18 jaar schelen, toch is dat geen probleem voor hen. ‘Het is nooit een probleem geweest. Belangrijkste is dat een man goed voor je is.’ Schreef Noëlle op Instagram.

Bekijk hieronder hoe het gezin van Ferri eruitziet:

Ferri met vrouw
© Edwin Smulders

Ferry met zijn zwangere vriendin Noelle op Ibiza, waar hij haar ten huwelijk heeft gevraagd (2018).  

Ferri en vrouw
© Brunopress

Ferri met zijn vrouw bij de Nederlandse premiere van Once Upon A Time in Hollywood, 2019.

Ferri met gezin
© Edwin Smulders

Ferry op de foto met zijn vrouw en hun drie kinderen in Hilversum, 2022.

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Instagram, Edwin Smulders, Brunopress

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!