• Liefde

Dít heeft Humberto Tan te zeggen over zijn huwelijk

Door Redactie
Dít heeft Humberto Tan te zeggen over zijn huwelijk

Begin maart liet Humberto Tan geen misverstand over de overspelgeruchten bestaan: hij is en blijft gelukkig met zijn vrouw Ineke. Later wist Privé zeker dat de talkshowhost vertrokken is uit het huis waar hij met zijn vrouw en kinderen woont. 

Lees ook: Humberto Tan kiest voor zijn vrouw

Vrijgezellenflat

De geruchten gaan dat Humberto een vrijgezellenflat op de Zuidas heeft betrokken. Met slechts 36 m2 aan ruimte is het even inleveren voor hem, maar dat hij Dionne nog steeds zag is iets wat zijn nieuwe buren konden bevestigen. Zij stonden in de lift schijnbaar oog-in-oog met de nieuwslezeres. Zij zou nog destijds geregeld de nacht met hem doorbrengen en ook zijn kinderen zouden zijn nieuwe optrekje al hebben gezien.

Humberto spreekt

AD nam poolshoogte en vroeg de presentator hoe het nu precies zit tussen hem, Ineke en Dionne. Op een écht antwoord hoeven we niet te rekenen. 'Ik ga er helemaal niets over zeggen. Nu niet, nooit niet', zegt Humberto. Het blijft dus de vraag of hij echt de intentie heeft om bij Ineke te blijven zoals hij eerder deze maand aan Story vertelde. Toen beweerde hij nog dat hij zich ervan bewust is dat zijn wereldje bol staat van de verleidingen, maar dat hij er niet aan zou toegeven. 'Ik ben er ook de man niet naar. De leukste vrouw heb ik zelf al.' Met de woorden 'Ineke en ik zijn én blijven heel gelukkig samen' sloot hij af, maar als je de bronnen mag geloven lijkt hij zich dus niet aan zijn woorden te houden...

Beeld: Peter Smulders