Dít heeft Art Rooijakkers te zeggen over zijn overstap naar RTL

Door Redactie
Dít heeft Art Rooijakkers te zeggen over zijn overstap naar RTL

Art Rooijakkers heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws van zijn overstap naar RTL. Vrijdag werd bekend dat de AVROTROS-presentator van onder andere Wie is de Mol? per 1 april aan de slag gaat bij zijn nieuwe werkgever.

Nieuw hoofdstuk

"Van IJsland (2012) naar Georgië (2018), wat een trip! 7 seizoenen Wie is de mol? presenteren was een eer, een avontuur en een voorrecht. (Net als het maken van andere mooie programma's voor AVROTROS). Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk! ", schrijft de 43-jarige Rooijakkers op Instagram. "Ik kom net terug van een tocht door de jungle in Congo-Brazzaville voor Helden van de Wildernis, heb voor het eerst sinds vrijdag eventjes bereik en mijn telefoon puilt uit van de berichten. Jullie zijn lief!", vervolgt hij.

Overstap

Ondanks zijn overstap per 1 april zal Rooijakkers dit seizoen nog in twee AVROTROS-programma's op de NPO te zien zijn. Hij presenteert de dagelijkse kenniskwis Bij de Tijd en in het tweede seizoen van Helden in de Wildernis bezoekt hij natuurbeschermers over de hele wereld.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)