• Showbizz

Dít duizelingwekkende bedrag betalen Kim Kardashian en Kanye West voor kleuterschool North

Door Redactie
Dít duizelingwekkende bedrag betalen Kim Kardashian en Kanye West voor kleuterschool North

Kim Kardashian en Kanye West willen hun dochter het allerbeste geven. En daarvoor tasten ze diep in de buidel. Het echtpaar betaalt een duizelingwekkend bedrag van 25.000 per jaar om hun dochter naar een exclusieve privékleuterschool te sturen. 

Lees ook: Zó ziet het dochtertje van Doutzen Kroes er nu uit

Speciaal lesprogramma

Het 4-jarige meisje zit nog niet eens op Elementary School (groep 3 t/m 8 in Nederland), maar haar ouders willen dat ze nu al zoveel mogelijk leert. Dat doet ze op een exclusieve privékleuterschool. Kim en Kanye hebben 22.000 euro betaald voor een speciaal lesprogramma en maakten nog eens 3000 euro over om de exclusiviteit van de school te kunnen garanderen. 

Geen toelating

Normaal moeten kleuters een toelating doen om aangenomen te worden op de privékleuterschool, maar North werd meteen toegelaten. Volgens de directeur van de school heeft dat niks te maken met de status van haar ouders, maar is het meisje direct aangenomen vanwege haar 'natuurtalent'.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP