Dit doen de meeste mensen als ze niet blij zijn met hun kerstcadeau

Door Redactie
Dit doen de meeste mensen als ze niet blij zijn met hun kerstcadeau

Het is jou vast ook weleens overkomen: dat je tijdens kerst een cadeau uitpakt waar je eigenlijk helemaal niet blij mee bent. En dan meteen voel je je schuldig, want degene die het cadeau geeft heeft daar waarschijnlijk echt zijn best op gedaan. 

Je bent gelukkig niet de enige. Uit het onderzoek van Groupon blijkt dat ruim 80 (!) procent van de 1462 ondervraagden niet eerlijk is als hij of zij het cadeau eigenlijk niet zo leuk vindt. Maar liefst 65 procent geeft aan te glimlachen en te zeggen hoe leuk ze het cadeau vinden, ondanks het feit dat ze er eigenlijk helemaal niet blij mee zijn. Meestal dan een glimlach van een boer met kiespijn. Slechts 1 procent vertelt de gever van zijn of haar cadeau de waarheid.

Speel op veilig

Vaak worden de cadeautjes weggestopt in de kast of worden ze weer aan iemand anders doorgegeven. En dat is eigenlijk zonde, want het heeft in de meeste gevallen toch aardig wat geld gekost. Ga dus altijd voor safe en kies iets waarvan je zeker weet dat diegene het cadeau geweldig gaat vinden.

Dit doen de meeste mensen als ze niet blij zijn met hun kerstcadeau

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: iStock