• Boer zoekt Vrouw

Dít bedrag krijgt Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw

Dít bedrag krijgt Yvon Jaspers per aflevering van Boer zoekt Vrouw

Het liefdesprogramma Boer zoekt Vrouw is nog steeds gigantisch populair. De tiende aflevering van dit seizoen tikte zelfs de drie miljoen kijkers aan, voor de derde keer alweer dit jaar. Presentatrice Yvon Jaspers heeft daar natuurlijk ook een groot aandeel in en dat is terug te zien in haar portemonnee. 

In het jaar 2021 was Yvon in totaal maar zeven keer op televisie te zien, waarvan zes keer met het programma Onze Boerderij In Europa en één keer met de aftrap van Boer zoekt Vrouw. Toch heeft ze dat jaar goed gecasht. De Weekend. Kassa! meldt dat ze 30.000 euro per aflevering zou krijgen, als ze het maximale omroepsalaris van ruim twee ton per jaar zou verdienen.

Boer zoekt Vrouw

Het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw zorgde weer voor spraakmakende televisie. Vooral deelneemster Maud was met haar pure persoonlijkheid hét gesprek van de dag. Kijkers krijgen niet genoeg van haar eigenheid en samen met boer Evert vormt ze het perfecte koppel. Ook boer Rob kreeg een hoop reacties, maar die waren niet altijd positief. De vele liefdespogingen vielen bij kijkers niet in goede aarde. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.