Dirk Zeelenberg woont samen met nieuwe liefde

Na zijn scheiding van Suus, de moeder van zijn drie kinderen, vond Dirk Zeelenberg (54) nieuw geluk bij Nicole de Vries (36). De twee wonen inmiddels samen en hebben nog meer mooie toekomstplannen.

Dirk Zeelenberg
© Edwin Smulders

Een per abuis verstuurd vriendschapsverzoek op Facebook leidde voor Dirk Zeelenberg tot een serieuze relatie. Nadat de acteur zijn huwelijk met Suus Schenk – met wie hij kinderen Kees, Zoé en Bobbi heeft – had zien stranden, scrolde hij eind vorig jaar een beetje op social media. Toen hij het Facebook-profiel van Nicole de Vries tegenkwam, klikte hij per ongeluk op ‘vriendschapsverzoek’.

Wat volgde was een chatgesprek, en toen het online bleek te klikken, werden er telefoonnummers uitgewisseld. Na urenlange gesprekken spraken de twee af in Ron Gastrobar in Amsterdam, waar de liefdesvonk oversloeg.

Genieten van elkaar

‘We zitten nog vol op onze roze wolk,’ vertelt Dirk aan Story. ‘We vertoeven vaak in het buitenland en genieten enorm van elkaar. Nicole kwam op het perfecte moment in mijn leven. Dat zeggen we ook tegen elkaar: we konden elkaars liefde ontvangen.’ Het koppel laat er geen gras over groeien. ‘We wonen inmiddels samen. Dat hebben we heel snel gedaan. Nicole is bij mij ingetrokken.’

Juiste moment

Nicole vertelt: ‘Mijn appartement in Hilversum heb ik verkocht. Daar was ik al mee bezig toen ik Dirk leerde kennen. Dus ook wat dat betreft kwam hij op het juiste moment op mijn pad. Het voelt allemaal heel fijn. Dirk is echt een lieve schat.’ Ook met Dirks kinderen kan Nicole goed overweg. ‘Ze zijn schatten. Ik wil het woord stiefmoeder niet in de mond nemen. Ik kom gewoon extra liefde brengen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.