• Liefde

'Dionne Stax trekt aan het kortste eind'

Door Redactie
'Dionne Stax trekt aan het kortste eind'

Afgelopen zondagavond laat stond de auto van de veelbesproken Humberto Tan wederom op de oprit van de echtelijke woning in Amstelveen. Dat die fraaie tweekapper in makelaarsjargon een halve villa genoemd wordt, lijkt in zijn geval kennelijk niet letterlijk zo te worden. De vermeende relatiecrisis met zijn levenspartner Ineke oogt in de kiem gesmoord en hun thuisbasis hoeft dan niet meer te worden bedeeld, nu Humberto zo openlijk voor zijn gezin kiest.

Lees ook: Humberto Tan geeft eerste reactie op vermeende affaire

Dionne Stax

NOS-presentatrice Dionne Stax, de vrouw die de laatste weken als Humberto's minnares werd genoemd en eerder een affaire zou hebben met een getrouwde man, lijkt daarmee aan het kortste eind te trekken. Story fotografeerde Dionne na haar tv-verslag op Koningsdag in Tilburg op een moment dat ze zich duidelijk onbespied waande. Erg gelukkig kijkt de mooie nieuwslezeres niet. Wellicht had Humberto's auto, die steeds vaker thuis geparkeerd staat, daar tóch iets mee te maken.

Bekijk de foto in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP