Dionne Stax stopt met Stax&Toine vanwege drukke agenda

Door Redactie
Dionne Stax stopt met Stax&Toine vanwege drukke agenda

Dionne Stax moet vanwege een volle agenda haar radioprogramma Stax&Toine neerleggen. Dat maakte omroep AVROTROS dinsdag bekend. Vanaf 1 maart zal Dionne het stokje van het middagprogramma overdragen aan Mischa Blok.

Het programma gaat vanaf dan door het leven als Blok&Toine en is van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op NPO Radio 1.

Druk schema

'Door mijn drukke opnameschema’s voor televisie is het helaas niet langer mogelijk om naast mijn tv-werkzaamheden ook een dagelijks radioprogramma te presenteren', vertelt Stax in een verklaring. 'Met pijn in mijn hart heb ik dan ook moeten besluiten te stoppen met de presentatie van Stax&Toine.'

Koningin Máxima

De drukke agenda van Stax bestaat onder andere uit een nieuw programma over koningin Máxima. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de koningin reist de presentatrice door het leven van de koningin. Daarnaast maakt Stax nog steeds de programma's DNA Onbekend en Van onschatbare waarde.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.