• Showbizz

Dionne Stax scoort met MAX-show Van onschatbare waarde

Door Redactie
Dionne Stax scoort met MAX-show Van onschatbare waarde

Het MAX-programma Van onschatbare waarde heeft in de tweede week meer kijkers getrokken dan met aflevering 1. Meer dan 1,3 miljoen kijkers schakelden woensdag in op NPO 1 om naar presentatrice Dionne Stax en haar team van experts te kijken. Daarmee was de show na het NOS Journaal het best bekeken programma van de avond, blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De MAX-hit had vorige week nog kijkcijferkanon De Slimste Mens als grote concurrent. In Van onschatbare waarde krijgen verkopers de kans om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gerenommeerde kenners.

Experts

De ervaren experts hebben ieder een eigen kamer. De verkoper mag aankloppen bij één of alle vier de experts, maar terug naar een eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan. Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met het object en zonder geld.

Onder de miljoen

De diverse talkshows bleven donderdagavond allemaal onder de miljoen kijkers. De Vooravond bleef met de derde uitzending hangen op 910.000 kijkers. Op1 (met 873.000 kijkers, negende plek) en Jinek (684.000, 13e plek) zaten zelfs daaronder.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Dionne Stax scoort met MAX-show Van onschatbare waarde

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.