• Liefde
  • Familie de Mol

Dinand verrast Johnny met waardevol geschenk

Door Redactie
Dinand verrast Johnny met waardevol geschenk

Johnny de Mol en Dinand Woesthoff weten hoe belangrijk hechte vriendschap is. De twee staan altijd voor elkaar klaar, in goede en in slechte tijden.

De grote veranderingen in het leven van Johnny brachten zijn beste vriend (en zanger) Dinand Woesthoff op een idee voor een bijzonder huwelijksgeschenk. ‘We hebben Johnny en Anouk op hun bruiloft een boek met huwelijkstips en opvoedings-adviezen gegeven,’ vertelt Dinand, zelf vader van vier kinderen, aan Story. ‘Voor Johnny is alles nieuw, dat boek gaat hem zeker helpen.’ Andersom heeft Dinand van zijn vrienden – en Johnny in het bijzonder – ook veel steun gekregen toen zijn vrouw Guusje Nederhorst in 2004 overleed aan de gevolgen van borstkanker. Hij bleef toen achter met hun zoon Dean, die nu vijftien jaar is. Hoewel Dinand al weer jaren gelukkig is met Lucy Hopkins, met wie hij in 2009 trouwde en nog drie kinderen kreeg, zal hij Guusje voor eeuwig bij zich dragen. En dat geldt voor alle gezinsleden: ‘Guusje is onderdeel van onze familie.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Dinand verrast Johnny met waardevol geschenk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP