Die heeft niet stilgezeten: Hugo Kennis heeft meer dan 400 bedpartners gehad

Door Redactie
Die heeft niet stilgezeten: Hugo Kennis heeft meer dan 400 bedpartners gehad

Hugo Kennis is vrij openhartig als het over zijn seksleven gaat. De tv-kok wil ook best onthullen met hoeveel mensen hij de lakens heeft gedeeld.

En dat zijn er een hoop.

400 mensen in bed

En wel een hele hoop kunnen wij vertellen. 'Vierhonderd plus', vertelt hij in De Beste Vrienden Podcast die hij samen met Thomas Cammaert presenteert. 'Echt meer dan 400? Ben je niet kapot?', vraagt Thomas.

Open relatie

'Ja, zeker weten', antwoordt Hugo. Verder wil de tv-kok er niet meer op ingaan. 'Laten we verdergaan.' Op dit moment is Hugo al jaren gelukkig met Sander Bos, met wie hij verloofd is. De twee hebben een open relatie, maar zitten nu even in een dip. 

Dipje

'Elke relatie heeft ups en downs en we zitten even in een down. Er zijn zoveel dingen waar een taboe omheen hangt en dat kun je maar op één manier doorbreken: door het te zeggen. Ik hoop wel dat we eruit komen. Echt heel erg. Ik hou echt van deze jongen', zegt hij in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed.

Bron:  De Beste Vrienden Podcast Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.