• GTST

Deze sterren verlieten het afgelopen jaar GTST

Door Redactie
Deze sterren verlieten het afgelopen jaar GTST

GTST blijft hoog staan in onze lijst met favoriete soaps. Maar het is niet alleen maar goede tijden, ook dit jaar verlieten weer een aantal van onze geliefde acteurs en actrice de cast. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Ruud Feltkamp

Ruud (29) gaf zijn rol als Noud, na twaalf jaar spelen, om zich met zijn broer volledig te richten op hun cryptomuntenbedrijfje. In de laatste aflevering was te zien hoe het geliefde personage afscheid nam van zijn soapoma Laura Selmhorst (Jette van der Meij) en verschillende vrienden, om vervolgens op het vliegtuig te stappen naar Tokio.

Stijn Fransen

Stijn Fransen (28) hield het na bijna drie jaar in de soap definitief voor gezien. Ze wilde zich op nieuwe projecten richten. Stijn was al te zien als presentatrice in het kinderprogramma Zapplive.

Max Willems

En opnieuw werd een GTST-acteur vervangen. Max Willems, die de rol van Q Bouwhuis vertolkte, gaf het stokje door aan Gio Kemper. De ex-GTST-ster verliet de soap om te kunnen spelen in de Amerikaanse film College voor Amazon.

Guido Spek

Na zeven jaar als Sjoerd Bouwhuis was het voor Guido Spek (28) tijd voor iets anders: 'Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen; schrijven, het theater in en muziek maken.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.