• Liefde

Deze sterren stapten in 2018 het huwelijksbootje in

Door Redactie
Deze sterren stapten in 2018 het huwelijksbootje in

Het jaar is alweer bijna voorbij. Tijd om terug te blikken op de mooie momenten dus! In dit overzicht zie je een aantal BN'ers die elkaar in 2018 het jawoord gaven. 

‘Niet langer wachten’

Nadat Vincent Biekman, met wie ze al ruim tien jaar een relatie had, Iris van den Ende (29) op haar verjaardag ten huwelijk vroeg, kon de dochter van Joop van den Ende niet wáchten om haar jawoord te geven. ‘Vanaf het moment dat Vincent mij vroeg, liggen de trouwboeken en -tijdschriften bij mij op tafel om ideeën op te doen. Ik wil niet langer wachten! We zijn al zo lang samen en ik wil me zijn vrouw kunnen noemen. Deze zomer gaan we trouwen!’ Dat gebeurde op 16 juni in Amsterdam voor de wet, en twee weken later op het Spaanse eiland Mallorca in het bijzijn van familie en vrienden, onder wie uiteraard veel Bekende Nederlanders. Vóór zijn aanzoek had Vincent eerst schoonvader Joop om de hand van diens dochter gevraagd, die dat zeer waardeerde.

Deze sterren stapten in 2018 het huwelijksbootje in

‘Gelukkig ben ik de bruid’

Eigenlijk dacht Anne-Marie Jung (42) dat het na een relatie van elf jaar niet meer zou gebeuren, maar twee jaar geleden vroeg acteur Burt Rutteman haar tóch ten huwelijk. Heel romantisch in een kerkje in Toscane in Italië, waarbij hij haar de ring van zijn overleden oma om haar vinger schoof. ‘Ik gokte bij wijze van spreken dat het nóg elf jaar zou duren voordat we zouden trouwen, maar gelukkig ben ik dit jaar al de bruid!’ vertelde de actrice aan Story. Op zaterdag 25 augustus gaven Anne-Marie en Burt elkaar, onder toeziend oog van hun gasten én hun zesjarige dochter Sue, op Buitengoed de Gaard in het Limburgse Heythuysen het jawoord.

  

In het geheim

Afgelopen zomer kochten supermodel Romee Strijd (23) en haar vriend Laurens van Leeuwen (27),  een zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, voor 825.000 euro een prachtig appartement in Amsterdam-West. Het stel is al acht jaar samen en woont in New York, maar dit appartement is hun uitvalsbasis voor als ze in Nederland verblijven. Uit de kadastrale gegevens bleek dat Romee en Laurens dit gezamenlijk gekocht hebben en hun burgerlijke staat wordt daarbij aangeduid als: gehuwd! Na de onthulling in Story ontkende Bert tegenover de nieuwssite NU.nl dat ze getrouwd waren, maar nog geen dag later bevestigde Romee tegenover diezelfde nieuwssite dat ze wel getrouwd waren en dat de familie ervan afwist. ‘Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist.’ En: ‘Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto’s.’

  

‘Ik miste iets’

‘Voor mij blijft trouwen de mooist denkbare bezegeling van je liefde voor elkaar. Marjon en ik wonen al samen en hebben een samenlevingscontract, maar toch miste ik iets,’ vertelde BNR-presentator en voormalig RTL-boegbeeld Roelof Hemmen begin dit jaar aan Story. Acht jaar terug verloor Roelof zijn vrouw Marjon van Rijn aan de gevolgen van kanker. ‘Marjon was één van de beste vriendinnen van mijn overleden vrouw. Vrij snel nadat mijn vrouw haar strijd had moeten opgeven, nodigde ik Marjon en nog een andere goede vriendin uit voor een etentje bij mij thuis. En écht: uit het niets sprong de vonk over tussen ons. Alsof het zo moest zijn. Je zou bijna denken dat mijn overleden vrouw van boven meekijkt en het allemaal zo heeft geregisseerd.’ In juni stapten Roelof (55) en de vier jaar jongere Marjon van den Broek in het huwelijksbootje.

Deze sterren stapten in 2018 het huwelijksbootje in
           Bruiloft van een miljoen! 

De schatrijke ondernemer Michiel Mol (49) en Marlous Mens (36) – dochter van makelaar Harry Mens – gaven elkaar op 13 juni in Italië het jawoord. De familie en vrienden van het bruidspaar werden met speciale vluchten ingevlogen om met elkaar het trouwfeest van het jaar te vieren. De gasten gingen ook mee naar de Seychellen! Tijdens deze decadente trip, die méér dan een miljoen euro kostte, werd elke avond een themafeest gegeven, zoals een White Night en een Pirates of the Caribbean-avond. Michiel was eerder getrouwd met Paulien Huizinga, met wie hij dochter Myrthe en zoon Pieter kreeg. Met Marlous kreeg hij in 2015 dochter Maaike.

  

‘Met zijn drietjes’

Nance Coolen (45) maakte er nooit een geheim van dat ze dolgraag met haar grote liefde Pico van Sytzama, met wie ze zoon Robin (9) heeft, wilde trouwen. Het duurde echter vijftien jaar voordat Pico voor haar op zijn knieën ging! En toen maakte Nance ook haast: binnen twee maanden na het aanzoek gaven zij en Pico elkaar op 24 juni het jawoord. ‘Ik heb er lang op moeten wachten, maar onze huwelijksdag was precies zoals ik het me al die jaren had voorgesteld,’ vertelde Nance aan Story. ‘Het was heel klein en ingetogen, maar ook uniek, mooi en liefdevol. Het mooiste moment was voor mij toen onze zoon Robin de trouwakte mocht ondertekenen. Het was echt alsof we met zijn drietjes waren getrouwd. We zijn een ontzettende drie-eenheid en dat kwam op onze trouwdag nog meer naar voren. Robin had een belangrijk aandeel. Ik had het niet anders willen doen.’ 

  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, ANP, Instagram