• Expeditie Robinson

Deze nieuwslezeres is de derde kandidaat van Expeditie Robinson

Door Redactie
Deze nieuwslezeres is de derde kandidaat van Expeditie Robinson

Op maandag 29 augustus begint een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. 21 kandidaten gaan vanaf dan de strijd aan om een echte Robinson te worden. En dit is de derde Bekende Nederlander die meedoet!

Qmusic-nieuwslezeres en presentatrice Kirsten Westrik doet ook mee aan Expeditie Robinson. Dat maakte radio-dj Kai Merckx donderdagochtend bekend in zijn ochtendshow. De eerste twee deelnemers zijn al bekend en de andere kandidaten worden donderdagavond in RTL Boulevard bekendgemaakt.

Ochtendshow QMusic

Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, is sinds kort samen met Merckx te horen in de ochtendshow. Kijkers kunnen haar ook kennen van het RTL 5-programma 112 Vandaag. 'Eindelijk, wat lekker. Er valt een last van mijn schouders', reageert Westrik vanaf haar vakantieadres.

Vervanging

Merckx vervangt Mattie Valk en Marieke Elsinga, die op dit moment op vakantie zijn. De ochtendshow is elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur te horen.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Deze nieuwslezeres is de derde kandidaat van Expeditie Robinson

Expeditie Robinson 2022

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start op maandag 29 augustus om 20.30 uur op RTL 4. Het wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Die laatste heeft het stokje overgenomen van Kaj Gorgels.

Bron: ANP | Beeld: RTL Jasper Suyk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.