Déze Echte Gooische Moeders-bekende keert weer terug

Het zat er al aan te komen, maar nu is het eindelijk ook voor het publiek bevestigd: Echte Gooische Moeders-Kimberly komt weer terug!

Echte Gooische Moeders

Op Instagram deelt andere Echte Gooische Moeder-Bo Wilkes op haar Instagram bij een gezellig kiekje van de vijf dames; Bo zelf, Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Leslie Keijzer en natuurlijk dus Kimberly Bosman. 'Meisjes, wat was het gezellig en wat bof ik toch met jullie', schrijft Bo. 'Kimmie wat heerlijk dat je weer meedoet! Hebben je gemist!', schrijft Bo onder de foto.

Nieuw seizoen

Eerder werd al een nieuw seizoen van het populaire Gooische programma aangekondigd, maar toen was nog niet bekend dat Kimberly weer mee zou doen. In de Dolce Vita-special van de Videoland-show was Kimberly een tijdje niet te zien.

De tekst gaat verder onder de post. 

Roadtrip

Het laatste seizoen van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita werd in een iets ander jasje gestoken. De dames werden namelijk op de voet gevolgd tijdens hun roadtrip door Italië. Hoewel de dames voorheen gevolgd werden in het Gooi, speelde het laatste seizoen zich dus af in Italië. De meiden reisden in Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita van de modehoofdstad Milaan via Toscana naar Amalfi aan de Italiaanse kust. En dat bleek een groot succes. In het aankomende seizoen zullen in plaats van vier moeders, er nu dus gewoon weer vijf te zien zijn.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!