Deze 'De Luizenmoeder'-acteur heeft een hele bekende broer

Door Redactie
Deze 'De Luizenmoeder'-acteur heeft een hele bekende broer

De serie De Luizenmoeder was iedere zondag weer een feest van herkenning voor de meeste ouders. Veel aandacht was er voor Jennifer Hoffman en Diederik Ebbinge, maar het was vooral Ilse Warringa die de show stal. Niemand had echter door dat er een ander castlid familie is van wel een hele bekende politicus.

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder is na de special van zondag echt voorbij. Met hoge kijkcijfers was deze reeks zeker de verrassing van het televisieseizoen. Dat komt niet alleen door ‘Juf Ank’ of directeur Anton, maar ook door de bemoeizuchtige Karel die op het schoolplein verscheen. Open over seks en over het presenteren van zijn dochters Maledieve en Filippien (die op de Malediven en in de Fillipijnen zijn verwerkt). Want ‘teleurstellen’ stond echt niet in hun woordenboek.

Wouter en Arnoud Bos

De rol van Karel werd gespeeld door Arnoud Bos en misschien gaat bij die achternaam wel een belletje rinkelen. Hij is namelijk de broer van Wouter Bos. De oud-politicus was tot 2010 politiek leider van de PvdA. Dat presteren dus niet alleen in de serie voorbijkomt, maar ook in het echte leven lijkt daarmee bepaald.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Deze 'De Luizenmoeder'-acteur heeft een hele bekende broer

Bron: Story 10 | Beeld: AVROTROS