• Showbizz

Déze dame maakt Frank Dane gelukkig

Door Redactie
Déze dame maakt Frank Dane gelukkig

Net als het liefdesleven van zijn broer Robert Jensen is dat van Radio 538-dj Frank Dane een mysterie. Nooit eerder werd er een vrouw in zijn gezelschap gesignaleerd... tot Story hem afgelopen week in Amsterdam betrapte met een mooie dame met wie hij zich verliefd gedroeg!

Na het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is presentator Frank Dane inmiddels uitgegroeid tot zijn opvolger. Met zijn scherpte geeft hij het wat ingedutte showbizzprogramma nog een béétje spanning. Zo laat Frank in zijn interviews en presentatieteksten geen onderwerp onbesproken en neemt hij zelden of nooit genoegen met een ontwijkend antwoord. Wanneer het Franks éígen privéleven betreft, is hij echter een stuk terughoudender. Een familiekwaal: ook Franks broer Robert Jensen liet nooit iets los over zijn leven buiten de tv-studio. Waar er over Robert al jarenlang wordt geroepen dat hij op mannen valt, liet Frank eerder al vallen dat hij bezet is. ‘Je mag best van me weten dat ik een vriendin heb. We zijn al een paar jaar samen en we zijn niet getrouwd.’ Haar naam wilde Frank echter beslist niet prijsgeven. ‘Dat vindt ze niet leuk.’

Brunette

In Story is deze week te zien wie het hart van Frank veroverd heeft. In de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat, waar de sterrendichtheid het hoogst is in ons land, stapte deze mooie brunette bij Frank in de auto nadat ze eerst haar spullen in zijn kofferbak plaatste. De Radio 538-ster bleef zelf, weinig galant, achter het stuur zitten. Toen de dame eenmaal was ingestapt, gedroeg ze zich met Frank op een wijze die valt te duiden als ‘relationeel’. 

Déze dame maakt Frank Dane gelukkig

Zie de geliefde van Frank in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Déze dame maakt Frank Dane gelukkig

Beeld: Peter Smulders