• Liefde

Deze BN'ers verwachten in 2021 een kindje

Deze BN'ers verwachten in 2021 een kindje

Niet alleen zijn er heel veel Bekende Nederlanders papa en mama geworden dit jaar, ook heel veel BN'ers maakten hun zwangerschap bekend. Onder andere Noortje Herlaar en Marlijn Weerdenburg mogen in 2021 hun kindje verwachten. Story zet voor je op een rij wie nog meer trotse ouders worden in het nieuwe jaar.

Kim Kötter

Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. ‘Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen’, vertelde de presentatrice in augustus. Waarschijnlijk komt op 14 februari hun derde zoontje ter wereld. 

Roos Moggré

Presentatrice Roos Moggré (39) en haar man Donatello Piras verwachten in januari een tweede kindje. De twee hebben al een dochter van 4, Isabella. Op Instagram maakte roos het nieuws bekend. 'Party of three ... waiting for number four!' De presentatrice mag dit keer een zoontje verwelkomen. 

Maartje Paumen

De voormalig hockeyster en haar vriendin Savannah verwachten in 2021 hun eerste kindje! Het stel weet nog niet wat het gaat worden, maar lang hoeven ze er niet meer op te wachten. Uit de hashtags blijkt dat ze in januari hun kindje mogen verwelkomen. 

Amber Brantsen

Amber Brantsen maakte eind juli bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. 'Rachid Finge en ik willen je graag iets vertellen', kondigde de 31-jarige Amber aan bij een filmpje waaruit blijkt dat er een kleine op komst is. Aan het einde van de maand augustus bracht het stel naar buiten in verwachting te zijn van een meisje. 'Ik word een meisjesmama!,' aldus de NOS-presentatrice.

Begin juli werd Amber onwel tijdens het presenteren van het NOS Journaal. Later maakte ze op Twitter bekend in verwachting te zijn.

Jennifer Hofman

De 40-jarige Jennifer maakt het blije nieuws bekend met een foto van zichzelf waarop ze trots poseert met haar bollende buik. 'Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven', aldus de actrice, doelend op haar half Franse en half Amerikaanse vriend.

Tommie Christiaan

Op 20 september maakte Tommie Christiaan bekend opnieuw vader te worden. De acteur heeft al een dochter uit een eerdere relatie, maar dit wordt zijn eerste kindje met zijn vriendin Jamie. Ze verwachten een zoontje. 

'BZV' Steffi en Roel

Komende februari mogen Steffi en Roel uit Boer Zoekt Vrouw een meisje verwachten. Bij de bekendmaking bedankten ze Yvon Jaspers en het hele BZV-team. 

Noortje Herlaar

Noortje Herlaar en Barry Atsma verwachten in 2021 hun tweede spruit. De musical-ster maakte het nieuws bekend op de rode loper van het Gouden Kalveren gala. 'Ik ben niet alleen op de rode loper' vertelt Noortje stralend aan RTL Boulevard. Over het geslacht is nog niets bekend. Het stel heeft al een dochtertje, genaamd Bobbi. 

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg (37) kan de beschuit met muisjes weer uit de kast halen, want de presentatrice is in verwachting van haar tweede kindje! 'Ik vind het heerlijk dat Teun een broertje of een zusje krijgt. Hij wil zelf heel graag een zusje, vertelt hij me steeds,' zo liet ze weten in de podcast 'Podnataal.' Inmiddels heeft de presentatrice bekend gemaakt dat er weer een zoontje onderweg is. Samen met haar vriend Paul heeft Marlijn al een zoontje genaamd Teun (3.)

Rose Betram

Niet alleen presentatrice Marlijn Weerdenburg maakte op 14 oktober bekend tweede kindje te verwachten, ook model Rose Bertram (26) heeft onthuld dat zij en voetballer Gregory van der Wiel opnieuw zwanger zijn. Rose kondigde het nieuws aan met een prachtige – Beyoncé-waardige – foto van zichzelf, waarop al een behoorlijke babybuik te zien was. Gregory en Rose, die nu zo’n zeven jaar samen zijn, werden in 2018 voor het eerst ouders van dochtertje Naleya. 

Tabitha

Tabitha Foen-A-Foe is in verwachting van haar eerste kindje. De sensatie uit Beste Zangers en haar vriend Mouron worden binnenkort ouders van een klein meisje. Dat liet de 28-jarige zangeres eind oktober weten via Instagram. Op de foto is duidelijk een (blote) babybuik te zien. Haar vriend Mauron staat naast haar, met ontbloot bovenlijf, en kust teder haar voorhoofd. 'From love you were created, with love you will grow. In love we’ll be waiting, to forever hold you close', staat erbij geschreven. 

Badr Hari

Kickbokser Badr Hari en zijn vrouw Daphne verwachten opnieuw een kindje in 2021. Het is het vierde kind voor het stel. Ze kregen eerder drie dochters, Amber-May, Houda en Aïcha. Het is nog niet bekend wat voor geslacht het vierde kindje van het stel is. 

Nienke Plas

De YouTube-ster maakte begin december in verwachting te zijn van een tweede kindje. Ze plaatste een foto van zoontje Frenky-Dean (6) bij. Hij draagt een trui waarop de tekst 'ik word grote broer' staat. Wanneer de kleine verwacht wordt, hebben de twee niet bekend gemaakt.

Hanna Verboom

Voor Hanna Verboom en haar man Ralf komt er een tweede spruit aan volgend jaar. De 37-jarige Hanna deelde een foto op Instagram waarop ze haar bollende buik vasthoudt en haar dochtertje op schoot heeft. 'Sari en ik hebben een klein geheimpje...', schreef ze erbij.De actrice en haar man Ralf kregen vorig jaar juni dochter Sari. Het stel trouwde vorig jaar in het geheim.

Leslie Keijzer

De Echte Gooische Moeder deelt op Instagram zwanger te zijn van haar tweede kindje. Op een gezellig gezinskiekje is te zien hoe hun zoontje de echofoto in zijn handen houdt. 'BABY ON THE WAY!!✨', jubelt Leslie. 'Moises krijgt een broertje of zusje!♥️ We zijn helemaal gelukkig!! ?.'

Het is het tweede kindje voor Keijzer en haar verloofde Govinda. In augustus 2019 werden de twee ouders van zoontje Moises. Momenteel is Leslie te zien in Echte Gooische Moeders. In juni van het volgende jaar is Leslie uitgerekend. 

Sarah Chronis

Ook Sarah Chronis (34) en haar geliefde Kay Greidanus (29) mogen hun eerste kindje verwachten in 2021. Op Instagram maakt Sarah het blije nieuws bekend. 'Oh baby', begint ze bij de foto. 'We zijn over the moon om met jullie te kunnen delen dat er een klein wondertje op komst is. We zijn ongelofelijk dankbaar en kunnen niet wachten om straks in de lente ons zoontje te ontmoeten.' Sarah en Kay zijn al meer dan zeven jaar samen. 

Bo Maerten

De GTST-actrice (28) deelde in december mee dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Marly van der Velden

Ook collega Marly maakte bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Marly, die reeds moeder is van twee dochters Jackie-Rey (3) en Sammy-Rose (6), is ontzettend blij en dankbaar voor de gezinsuitbreiding. 'Zo gewenst, zo welkom', zegt ze. Ze deelt er een kerstige foto bij van zichzelf en haar gezin voor een open haard.

Bij de foto's is er eentje waarin Marly omringd wordt door blauwe en roze ballonnen. Het is nog onduidelijk of het weer een dochter wordt of dat Marly en haar vriend Mike een zoon krijgen. 'Als de kleine maar gezond is', zegt ze daarover.

Eva Crutzen

De cabaretier en Promenade-ster (33) is in verwachting van haar eerste kindje. 'JA even wat vrolijk nieuws na die lockdown ellende,' schrijft de brunette bij een hilarische bewerkte foto. 'OMG ER KOMT EEN KIND. We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopieëren. En dat dat dan ook nog lukt ja nou ja dat is natuurlijk hashtag MEGA.' 

Vader van het kindje is Josèff Iping, die werkt als programmamaker bij de VPRO. Zo maakte hij Tims ^ Tent en Nicolaas op oorlogspad. Maar Eva en Josèff werken ook nauw samen. Hij is de regisseur en redacteur van Eva's driedelige comedy Opslaan Als.

Epke Zonderland

Ook Epke (34) maakte op de valreep nog bekend opnieuw vader te worden. Bij een zwart-wit foto van zijn gezin laat Epke weten: 'Zo blij en dankbaar dat onze kleine jongen grote broer gaat worden!❤' In 2018 kwam zoontje Bert ter wereld.

Xelly Cabau

Nog net op de valreep kondigt ook Xelly Cabau (32) haar zwangerschap aan. Het is het tweede kindje voor de zus van Yolanthe. Ook onthult ze al meteen de uitgerekende datum van de kleine spruit: in juni 2021 verwachten zij hun zoontje of dochtertje in hun armen te sluiten. 

Ferri Somogyi

Ferri Somogyi zit volgend jaar dubbel in de luiers. De GTST-acteur wordt weer vader en krijgt samen met zijn echtgenote een eeneiige tweeling. 'Hoera, Véda wordt grote zus', schreef Ferri op sociale media bij een foto van hem, zijn dochter en zijn vrouw Noëlle. 'Dit voorjaar verwachten we een eeneiige TWEELING! Ongelofelijk, dat ik dit mag meemaken!'

 Beeld: Peter Smulders & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.