Déze BN'ers klussen bij in de horeca

Door Redactie
Déze BN'ers klussen bij in de horeca

Dat BN'ers, net als iedereen, van lekker eten houden zal voor niemand een verrassing zijn. Sommigen echter gaan een stapje verder en hebben een eigen horecazaak geopend. 

GordonGordon heeft zijn zangcarrière stopgezet, maar naast presenteren heeft hij het nog wel druk met zijn twee horecazaken. In Blaricum en Amsterdam vind je Blushing 1 en 2. Gordon kijkt ook nog naar de mogelijkheden om een derde koffiezaak te openingen in Rotterdam, Eindhoven en zelfs het verre Curaçao staat op zijn wensenlijstje. Jeniffer de JongNa een auto-ongeluk moest actrice Jennifer de Jong haar televisiecarrière stoppen. Het ongeluk bracht haar blijvend letsel en in een poging haar klachten te verlichten verbande ze suiker uit haar leven. Het werkte! Daarom heeft ze zich volledig gefocust op haar restaurant Sugarless. In deze Amsterdamse lunchroom eet je honderd procent suikervrij en uitsluitend biologisch.

Nicolette van Dam Deze dame weet haar passie voor televisie, de horeca en haar gezin te combineren. Enkele jaren geleden namen zij en haar broer Sebastiaan het stokje over van hun ouders. Brasserie Van Dam in Amsterdam is sinds die dag van hen. Van Dam is in Amsterdam en omstreken al tijden een begrip, evenals de slager en de cateringservice die bij het restaurant horen.