Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Door Redactie
Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Ieder jaar is de decembermaand weer gevuld met feestelijke foto’s van BN'ers. Of dit nou een kiekje is van een versierde boom of van een heel omgetoverd huis is, het blijft leuk om even te gluren. Dit zijn onze favorieten!

Rachel Hazes

Bij Rachel Hazes kan de kerst niet vroeg genoeg beginnen. Midden november had ze haar fantastische kerstversiering al tevoorschijn getoverd. 

Quinty Trustfull

Quinty haar kerstboom stond dit jaar ook lekker vroeg. Nog voor 5 december tuigde ze haar kerstboom op die ze versierd heeft met kerstballen die Fred van Leer ontworpen heeft. 

Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Patty Brard

Patty Brard heeft haar huis omgetoverd tot een heuse winter wonderland. Aan alles is gedacht, van kerstbomen tot aan notenkrakers. 'It's the most wonderful time of the year! Don’t forget to enjoy!', schrijft ze bij het te leuke filmpje. 

Nikkie Plessen

Een kerstboom brengt altijd wat gezelligheid in huis tijdens de donkere dagen. Ook Nikkie Plessen besloot daarom om eind november gewoon al haar boom op te tuigen. De modeontwerpster ging dit jaar voor een variant met allemaal witte versieringen. 

Monique Westenberg

Monique ging dit jaar voor niet zomaar een boom, maar schakelde de hulp in van een stylist. En met resultaat: wat een prachtige boom!

Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Leco van Zadelhoff

Een andere stylist die zijn boom al op tijd had staan is Leco van Zadelhoff. Wel is het elk jaar weer een strijd wat voor soort versiering het gaat worden en helaas voor Leco, deze keer heeft hij verloren.

Chantal Janzen

Nadat de goedheiligman uit het land vertrokken was, tuigde Chantal Janzen haar prachtige kerstboom op. Zoontje Bobby is zo te zien fan en speelt graag voor de mooi versierde boom.

Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Georgina Verbaan

Eveneens Georgina Verbaan pakt flink uit met een kleurrijke boom. En ja, hij staat op een kattenmeubel, zo wil ze nog even duidelijk maken. 'Er zijn mensen die online gokken. Wij doen dit. Laat ons.'

Richard Groenendijk

'Als we dan toch de theaters niet in mogen, dan maar wat theatrale gezelligheid in huis', concludeert Richard Groenendijk eind november. De cabaretier gaat voor een lekkere volle boom met allerlei versieringen: mooi!

Danny de Munck

Danny de Munck heeft in zijn kerstboom een wel heel speciale kerstbal hangen. Daarop zijn namelijk zijn kinderen Davy en Bo te zien toen ze nog heel jong waren. Verder gaan de credits voor de versieringen naar zijn vrouw Jenny.

Kimberley Klaver

De zwangere Kimberley Klaver heeft het dit jaar niet gelaten bij alleen een kerstboom. De actrice wilde dit jaar heel graag de kindjes en haar man verrassen met een echte 'Xmas make over' in huis. Met wat hulp hebben ze in huize Klaver dit jaar in elk hoekje en gaatje een vrolijke kerstversiering staan. 

Daphne Deckers 

Daphne combineert Sinterklaas en Kerstmis dit jaar. Haar 'rode' boom is versierd met tennisballen, boeken en sushi. En bovenop prijkt de 'Sinterklaaspiek', zoals de schrijfster zegt. 'Die is ooit bedacht zodat de Sint wat verloren terrein kan terugpakken van de Kerstman  ?'. Maar ook de openhaard is versierd bij Deckers thuis.

Maik de Boer

De stylist reageert op de originele kerstboom van Daphne Deckers, maar heeft zelf ook wat spectaculairs bedacht dit jaar. 'Het is een Barbie boom geworden', schrijft Maik bij een korte video op Instagram waarin de kerstboom binnen een paar tellen volledig is opgetuigd.

Jan Versteegh

Jan Versteegh was zo blij als een 'meid' toen de kerstboom eindelijk in de huiskamer stond.

Olcay Gulsen

Olcay en Ruud vieren dit jaar kerst onder deze prachtige boom! En het leuke stel heeft er zelfs twee kerstmutsen bij opgezet. Dat wordt een prachtige kerst!

Stijn Fransen

Ondanks dat de boom bij Stijn Fransen op deze foto nog erg leeg is, hoort de actrice toch in dit lijstje te staan. Ze heeft namelijk zichzelf vol lichtjes gehangen. Is weer eens wat anders!

Nick en Kirsten Schilder

Voor de kerstboom poseren hoort er natuurlijk ook wel een beetje bij. En zeker als het zo'n mooi exemplaar is zoals in huize Schilder. Samen met moeder Kirsten poseert dochter Nikki voor de lichtjes in de boom. Wat een mooie dames!

Fred van Leer

Ook Fred heeft dit jaar weer flink uitgepakt. '734 ornamenten', schrijft hij bij de foto van zijn enorme kerstboom. 'De lampjes heb ik niet geteld…..', aldus de stylist die blijkbaar lang is bezig geweest met optuigen en versieren.

Géza Weisz

De meest originele kerstboom van het jaar gaat in ieder geval naar acteur Géza Weisz. Al kan je het niet echt een kerstboom noemen...

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.