Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Door Redactie
Deze BN'ers hebben de leukste kerstbomen dit jaar

Ieder jaar is de decembermaand weer gevuld met feestelijke foto’s van BN'ers. Of dit nou een kiekje is van een versierde boom of van een heel omgetoverd huis is, het blijft leuk om even te gluren. Dit zijn onze favorieten!

Fred van Leer

Fred van leer gaat ook dit jaar weer all out! Deze vrolijke kerstboom hangt uiteraard vol met Fred zijn eigen kerstballen van Shoeby. 

Bas Smit

Als dit een ranglijst was, stond deze op nummer 1! Bas Smit heeft zijn hele tuin omgebouwd tot een Intratuin-afdeling. Wel heel indrukwekkend! ‘Oprecht tranen van geluk’, scheef hij er zelf bij. Waarop zijn Nicolette antwoordt: ‘Ik ook tranen als ik nu al denk aan het opruimen’.

Kim Kötter

Zodra Sinterklaas het land weer verliet, besloot Kim haar huis alvast kerst-proof te maken. Haar zoontjes waren er ook meteen klaar voor.

Monique Westenberg

Monique gaat voor een boom die mooi aan lijkt te sluiten bij de rest van de kleuren in huis. Westenberg plaatste een mooie tekst onder de foto waarin ze uitlegt waarom ze zich zo verheugt op de laatste dagen van dit jaar.

Jan de Hoop

Jan zijn kerstboom stond ook lekker vroeg. Nog vóór 5 december had hij zijn serre-hoek al omgetoverd, met een nieuw kleed en een hele mooie kerstboom. 

Nikkie Plessen

Ook voor Nikki kan de kerstboom niet vroeg genoeg staan. De onderstaande foto is zelfs al geplaatst op 25 november! Je zou maar een maand lang tegen al die prachtige cadeaus aan moeten kijken, terwijl je ze niet voor kerst mag uitpakken... 

Beeld: Peter Smulders & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.