Deze BN'ers gaan tienermoeders helpen in 'Vier handen op één buik'

Door Redactie
Deze BN'ers gaan tienermoeders helpen in 'Vier handen op één buik'

Patty Brard, Saar Koningsberger, Kim Kötter en Ellen Hoog doen mee aan het programma Vier handen op één buik. Daarin helpen de bekende moeders jonge meiden die in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Het programma is vanaf 4 mei om 21.30 uur te zien op NPO 3. De bekende moeders helpen de meiden bij de bevalling, maar ook met de voorbereidingen daarop. Dat gaat van het leren weerstaan van sigaretten tot het loslaten van controle.

Eerste keer

Brard en Kötter waren in eerdere seizoenen al eens te zien, Koningsberger en Hoog doen voor het eerst mee. 'Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo’n ongelooflijke mooie ervaring vond', vertelt Koningsberger. 'Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is.'

Tweede zwangerschap

In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Mandy gevolgd. Ze is voor de tweede keer zwanger van haar vriend Donny. Tijdens haar eerste zwangerschap verloor ze haar kindje. Actrice Saar Koningsberger helpt het stel onder andere met stoppen met roken.

Bron: ANP | Beeld: BNNVARA / Skyhigh TV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.