Deze bekende zangeres blijkt de zus van 'I Can See Your Voice'-kandidaat

Deze bekende zangeres blijkt de zus van 'I Can See Your Voice'-kandidaat

Het programma 'I Can See Your Voice' is al een aantal weken een spannend programma op de buis. Iedere donderdagavond moet een muzikant, een fan én het panel raden wie de zanger of zangeres is en wie niet. Dat het een enorme teleurstelling is als er een goede artiest wordt weggestuurd hebben we al vaker gezien, maar afgelopen donderdag zat iedereen er doorheen toen ze de Troubadour naar huis stemde. 

De Troubadour, ook wel Tim (40) genoemd, wordt uiteindelijk in ronde drie unaniem door de pannellen uit het programma gestemd.

De verkeerde keuze

'Ik heb het idee dat er een unaniem gevoel is dat de Troubadour eruit moet, dus laten we de Piano Man het voordeel van de twijfel geven', oppert Marieke. En dat bleek precies de verkeerde keuze, want Tim blijkt een fantastische stem te hebben en is dan ook niet bang om deze te laten horen tijdens zijn optreden.

Bekende zus

De juryleden vielen dus al van hun stoel toen Tim zijn stem liet horen, maar ze waren helemaal verbaasd toen ze erachter kwamen wie dan zijn bekende zus was. Namelijk niemand minder dan operazangers Francis van Broekhuizen. Nadat dit bekend werd zag panellid Samantha Steenwijk dit meteen want de twee lijken dan ook enorm op elkaar. Zo vonden ook de kijkers thuis.

Ronnie Flex afwezig

Panellid Ronnie Flex was twee afleveringen niet te zien bij I Can See Your Voice. De zanger is vlak voor de opnames van het RTL 4-programma in aanraking gekomen met iemand die besmet was met het coronavirus, bevestigt een woordvoerder aan het ANP na een bericht van Televizier.

Daarom nam Najib Amhali donderdag en de week ervoor zijn plek over in het panel. 'Omdat het een grote productie is met gastartiesten, fans, kandidaten, productiemedewerkers en andere crewleden achter de schermen konden de opnamen helaas niet worden verplaatst', aldus de woordvoerder.

Bron: Libelle.nl | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.