• Liefde

Deze bekende vaders en zoons hebben het gemaakt in de showbizz

Door Redactie
Deze bekende vaders en zoons hebben het gemaakt in de showbizz

Sommige kinderen is de showbizz met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet gek dat deze kids in de voetsporen van hun vader zijn getreden. Wij maakten een lijstje van enkele bekende vaders met hun bekende zonen. 

Lees ook: André deelt zoet vader-zoon moment

Ron & Rick Brandsteder

Met een bekende presentator als vader, is ook zoon Rick terug te vinden op televisie. Als presentator van het sensationele programma Temptation Island is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. 

Deze bekende vaders en zoons hebben het gemaakt in de showbizz

© Edwin Janssen (Hollandse Hoogte)

Patrick & Justin Kluivert

Ook hier valt de appel niet ver van de boom. Net als zijn vader scoort Justin Kluivert als profvoetballer. Justin voetbalde afgelopen seizoen bij Ajax.

 

Justin signed his first contract with Ajax #proud #dad ❤️

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

Danny & Daley Blind 

Beiden maakten ze deel uit van het Nederlands Elftal. Vader Danny als coach en Daley als speler. Daley speelt daarnaast ook nog bij Manchester United.

 

?

Een bericht gedeeld door Daley Blind (@blinddaley) op

John & Johnny de Mol

Terwijl vader John vooral tv-programma's produceert, staat Johnny liever voor de camera. Johnny presenteert programma's zoals Hotel Syndroom en SynDROOM, waarbij de wensen van mensen met een verstandelijke handicap centraal staan.

Gijs & Reinout Scholten van Aschat

Het acteerbloed kruipt waar het niet gaan kan. Ook Reinout ging zijn vader achterna en heeft in 2012 zelfs een Gouden Kalf gewonnen voor zijn rol in De Heineken Ontvoering. Hij begon zijn carrière als Roderick Lodewijkx in Gooische Vrouwen, waar ook zijn vader in te zien was.

Jeroen & Martijn Krabbé

Vader Jeroen zocht het vooral in de filmwereld als acteur en regisseur. Martijn kennen we vooral van de vele tv-shows die hij presenteert. Van The Voice tot Uitstel van Executie: hij doet het allemaal. 

Deze bekende vaders en zoons hebben het gemaakt in de showbizz

© Levin den Boer (ANP)

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Hollandse Hoogte, ANP, Peter Smulders & Instagram