Deze bekende artiesten vieren ondanks corona vakantie in het buitenland

Door Naomi Pater
Deze bekende artiesten vieren ondanks corona vakantie in het buitenland

Net zoals wij zit ook bekend Nederland thuis op de bank vanwege de coronacrisis. Toch zijn er een aantal artiesten die wel hun koffers hebben gepakt voor een vakantie in het buitenland. 

Tijdens de eerste lock-down, vertrokken er al een handjevol artiesten naar het buitenland. Op zoek naar de zon, vertier en vrijheid. Niet voor iedereen pakte dat goed uit, want zangeres Anouk zat bijvoorbeeld vast in Marrakesh. Ondanks de risico’s, pakten de volgende artiesten tóch hun koffers.

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Rapper Lil Kleine zit samen met zijn gezin – verloofde Jaimie Vaes en kleine koter Lío Zion – in Dubai. De drie vertrokken net voor de lock-down en dat vond Jorik Scholten – de echte naam van de rapper – maar al te hilarisch.

Gordon

Ook Gordon pakte zijn koffers en vertrok naar zijn huis in Zuid-Afrika. Al 25 jaar spendeert hij daar de koude kerstdagen. Nu kan hij alleen niet meer terug naar Nederland, omdat de grenzen dicht zijn. Volgens vriendin Patty Brard kon hij daar nu even ‘uitpuffen’ na dit zware jaar. In september was de zanger slachtoffer van een gewelddadige overval in zijn eigen huis. Ook kampte hij met het coronavirus.

Boef

Ook rapper Boef zit er deze winter warmpjes bij namelijk in de Malediven. Op een foto halverwege december, poseert de creatieveling in zijn blote bast bij helderblauw water. Hij schrijft: ‘Waar rap je allemaal kan brengen..’

Josylvio

Net als zijn collega’s, Boef en Lil Kleine, kan ook Josylvio het niet laten om te vertrekken naar Dubai. Via zijn story’s op Instagram, neemt de rapper je mee tijdens zijn dagen in de Verenigde Arabische Emiraten. Zo sport hij bijvoorbeeld dagelijks met Najib Amhali, die tevens ook te vinden is in deze stad.

Bron: Viva.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.