Deze artiesten doen dit seizoen mee aan Beste Zangers

Door Redactie
Deze artiesten doen dit seizoen mee aan Beste Zangers

Ruben Annink, Samantha Steenwijk en Henk Poort zijn komend seizoen te zien en te horen in een nieuw seizoen van Beste Zangers. Presentator Jan Smit reist voor de twaalfde reeks ook met Emma Heesters, Rolf Sanchez, Floor Jansen en Tim Akkerman naar Ibiza. De opnames vinden komend weekeinde plaats, meldt AVROTROS.

Op Ibiza gaan de artiesten de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Op het zonnige eiland leren de zangers elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar eigen of meest gekoesterde liedjes uitleent.

Davina Michelle

Vorig jaar was Davina Michelle een van de blikvangers van het programma. Zij brak definitief door dankzij haar deelname door Glen Faria's Duurt te lang van een nieuw jasje te voorzien. Het werd een nummer 1-hit.

Deze artiesten doen dit seizoen mee aan Beste Zangers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP