• Expeditie Robinson

Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson

Door Redactie
Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson

Dennis Weening stopt met de presentatie van Expeditie Robinson. Wie hem komend seizoen gaat opvolgen is nog niet bekend. aldus RTL in het programma Boulevard.

'Dennis Weening heeft ons laten weten dat hij met het opzetten van zijn eigen bedrijf bezig is en dat dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. Dit seizoen bij Expeditie Robinson is dan ook zijn laatste', aldus RTL.

Art Rooijackers

De voormalige AVROTROS-presentator Art Rooijackers wil niets zeggen over de geruchten dat hij de plaats van Weening gaat innemen. RTL laat in de verklaring weten met meerdere presentatoren in gesprek te zijn voor het nieuwe seizoen, onder wie Rooijackers. De omroep besluit na dit seizoen hoe de presentatie van Expeditie Robinson, die nu door Weening en Nicolette Kluijver wordt verzorgd, wordt ingevuld.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson

Bron & beeld: ANP