Dennis Schouten komt op voor Tom Egbers: ‘Hij wordt kapot gemaakt door de mediawereld’

Het vermeende grensoverschrijdende gedrag door Tom Egbers (65) is het gesprek van de dag. Nadat Egbers vrijdagavond zijn kant van het verhaal deed bij Jinek lopen de gemoederen weer hoog op. 

dennis schouten

Presentator Dennis Schouten (27) geeft zaterdag zijn mening over de situatie.

Dennis’ ervaring

Op Instagram deelt Dennis een ervaring die hij vijf jaar geleden had met Tom Egbers. In september 2018 is Schouten namens Veronica Inside in Frankrijk verslag aan het doen van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal. Na het zien van een huilende Tom op tv heeft Dennis behoefte om dit verhaal te delen met zijn volgers.

Ontbijtje met Tom Egbers

Schouten verbleef in hetzelfde hotel als de crew van NOS. ‘De ochtend voor de wedstrijd tegen Frankrijk zat ik in de ontbijtzaal van het hotel, Tom Egbers liep naar me toe en vroeg of hij bij mij aan tafel mocht ontbijten. Een grote eer natuurlijk. De al jarenlang gerespecteerde presentator van Studio Sport ging niet bij zijn collega’s zitten maar koos voor een ontbijtje met mij’, deelt de Roddelpraat-host.

Grensoverschrijdend gedrag

Dennis schrijft dat Egbers geen liefhebber is van zijn ‘stijl’, maar dat hij toegaf dat Dennis talent heeft. ‘Belangeloos heeft Tom Egbers toen twee uur lang de tijd genomen om mij tips te geven hoe je overeind kan blijven in de keiharde mediawereld. Tom Egbers wordt nu kapot gemaakt door diezelfde mediawereld.’ Dennis vraagt zich af waarom. ‘Omdat deze vrouw (die anoniem wil blijven) heeft gezegd dat Tom haar naderhand heeft geïntimideerd op de redactie van de NOS. In 2023 kan iedere vrouw een man kapot maken, een vermoeden van ‘grensoverschrijdend gedrag’ is al genoeg. Geen enkele collega/mediapersoonlijkheid staat op. Iedereen zwijgt en hoopt dat hij niet de volgende is die aan de beurt is.’

Schouten laat duidelijk merken dat hij het er niet mee eens is. Tot slot schrijft hij: ‘Tom Egbers, voor mij ben je een held.’

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!