Dennis Schouten in gezicht gestoken met een mes tijdens stapavond in Enschede

Dennis Schouten is vrijdagnacht tijdens een stapavond in het gezicht gestoken met een mes. Het ene moment stond hij bij de bar te bestellen, het andere moment lag hij op de grond onder het bloed.

dennis schouten

Dat deelde de 27-jarige presentator op Instagram.

Onder het bloed

Met RTL Boulevard deelt Dennis meer details. Hij vertelt dat hij aan het bestellen was bij de bar, waarop iemand hem vertelde dat ‘hij daar niet hoorde’. Dennis belandde op de grond en merkte dat hij helemaal onder het bloed zat. Aan het incident heeft hij een flinke snee op zijn wang overgehouden. Inmiddels heeft hij aangifte gedaan bij de politie. De politie roept getuigen op om zich te melden. De aanval gebeurde vrijdag rond 3 uur ’s nachts in Aspen Valley, Enschede.

Alle risico’s

Op Instagram schrijft Dennis erover: “Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed.. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland. Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken.”

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Gemengde reacties

In de reacties op Instagram reageren veel mensen ontdaan. Zo schrijft radio-dj Bram Krikke: “Tering… Sterkte man!” “Jezus wat een zieke wereld.. sterkte!”, laat influencer Daisy Piras weten. Toch laten ook een aantal een tegengeluid horen. Zij vinden dat Dennis online regelmatig te ver gaat. “Ik wil niet heel lullig doen maar de manier waarop jij je uitlaat is geen mening meer. Het is mensen kleineren en op een hele vervelende manier iets overbrengen”, schrijft iemand bijvoorbeeld.

Bron: RTL Boulevard, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!