• Dennis Schouten

Dennis Schouten besluit later deze week over aangifte tegen Luske

Door Redactie
Dennis Schouten besluit later deze week over aangifte tegen Luske

Dennis Schouten besluit later deze week of hij daadwerkelijk aangifte gaat doen tegen Charly Luske wegen bedreiging. Dat laat de presentator van Roddelpraat maandag aan het ANP weten. 'We wachten komende week af, het hangt af van Charly's dreigementen of daden', meldt Schouten.

De programmamaker heeft wel al melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou krijgen van Luske. Schouten bevindt zich al een paar dagen op een ander adres vanwege de vermeende dreigementen. Ook heeft hij camera's bij zijn huis laten plaatsen, meldt hij. Luske ontkent dat hij Schouten heeft bedreigd.

Bedreigingen

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van afgelopen woensdag. Daarin vertelden Jan Roos en Schouten dat Luske relatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde eerder vrijdag dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Jess en stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Schouten en Roos beloven in de uitzending van Roddelpraat van komende woensdag terug te komen op de zaak.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.