• Volendam

De sixpack van Nick Schilder maakt de tongen los

Door Redactie
De sixpack van Nick Schilder maakt de tongen los

Nick Schilder (38) staat deze maand op de cover van Men's Health. Hoewel de Volendamse zanger al sinds 2010 aan krachttraining doet, heeft hij de laatste 2,5 maand extra hard in de sportschool staan zwoegen. Het resultaat mag er wezen, want hij verbluft menigeen met zijn sixpack. 

Naast dat Nick hard aan het trainen geslagen was, hield hij ook een strak veganistisch voedingsschema bij en liet hij ook elke drie weken zijn bloedwaardes afnemen. 

Trainen

De zanger viel uiteindelijk zo'n 13 kilo af. 'Ik heb de afgelopen drie maanden vijf keer per week getraind. In het begin anderhalf uur per sessie. Omdat ik steeds sterker en behendiger werd, ging ik op een gegeven moment terug naar een uur. Drie keer per week prepte ik mijn zes eetmomenten voor overdag. De eerste twee weken vond ik het pittig om mezelf die nieuwe gewoontes aan te leren, maar daarna heb ik echt de tijd van mijn leven gehad', vertelt Nick in de nieuwste Men's Health

Voeding

'Nick Schilder (38) werd veganist, ging mediteren en werd fitter dan ooit te voren', luidt de tekst op de cover. Ook tijdens zijn zware trainingsperiode wilde hij veganistisch blijven eten. 'Wanneer de rest biefstuk bestelde, at ik iets veganistisch van de kaart. Daar zaten ze me enorm mee te sarren. (...) Ik ga het tegendeel bewijzen, dacht ik. En ontkrachten dat je niet zonder kip zou kunnen als je aan krachttraining doet', aldus de Volendamse zanger. 

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram Nick Schilder

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.