• Showbizz

De man van Laura Ponticorvo ondergaat een 'daddy make-over'

Door Redactie
Ryan Rijger daddy make-over

Ryan Rijger, de man van vlogger Laura Ponticorva was zijn 'hangtietjes' en 'zwembandjes' zat, dus besloot hij samen met zijn vrouw naar Turkije te gaan voor een zogenoemde 'daddy make-over'.

"Ik had van die hangtietjes, zwembandjes en een buikje", vertelt Ryan aan EditieNL. Hij bedacht zich hoe hij hier het snelst van af kon komen: via een daddy make-over dus.

Daddy make-over

In feite nam Ryan een liposuctie om overtollig vet uit zijn buik te laten wegzuigen. Ook nam hij de gynaecomastie-ingreep, speciaal voor zijn 'hangtietjes en een 'ab etching ingreep' voor zijn sixpack, waarbij er kleine littekens op het spierweefsel in zijn buik werden gemaakt, die voor een blokjesbuik zou moeten zorgen.

Korset

Of het eindresultaat goed uitpakt, is nog maar de vraag. Voor deze operatie moet Ryan gedurende drie maanden een soort korset dragen, zodat alles goed kan helen. Hij is al over de helft van zijn heelproces en op 5 april deelt hij dan ook een paar foto's op Instagram van zijn voorlopige 'transformatie'. 

Hij schrijft: "De after foto’s zijn 3 weken na mijn ingreep gemaakt! We zitten nu in week 4 en ik voel me beter dan ooit. Na mijn 40ste merkte ik dat het hardnekkige vet, wat zich vormde op mijn buik, borst en rug niet meer weg te krijgen was, hoe vaak ik ook sportte en hoe gezond ik ook at. Mijn armen en benen vielen af, maar mijn buik en borst bleven hetzelfde! Na 4 jaar heb ik de keuze gemaakt om hulp in te schakelen!"

Nazorgfase

Ryan voelt zich 'een herboren man' en is extra gemotiveerd om zijn gezonde lifestyle vast te houden. Hij is zich daarentegen ook bewust van het feit dat het na de ingreep niet meteen klaar is. "Dan start je 'after care' fase", schrijft hij. Hij ondergaat hiervoor twee keer per week speciale 'after-lipo massages' en zodra hij weer mag sporten, is hij van plan om er vol voor te gaan. 

Gevolgen

Volgens cosmetisch dermatoloog Loek Habbema zijn de mogelijke schadelijke gevolgen niet bekend. "Het zou best kunnen dat er zich over een paar jaar vet ophoopt tussen de gecreëerde sixpack. Daarom moet je echt oppassen met deze behandeling."

Zelf houdt Ryan zich daar niet mee bezig. "Dat zie ik dan wel. Nu vond ik het een goed idee en een interessante ingreep."

Habbema waarschuwt echter wel voor zulke ingrepen. "Het moet niet de gewoonste zaak van de wereld worden. Je beschadigt het weefsel, waarin de littekens worden gemaakt, bewust."

De man van Laura Ponticorvo ondergaat een 'daddy make-over'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: EditieNL, Instagram | Beeld: Peter Smulders