De familie Meiland koopt pension in Noordwijk: 'Gaan weer gasten ontvangen'

Door Redactie
De familie Meiland koopt pension in Noordwijk: 'Gaan weer gasten ontvangen'

De familie Meiland heeft hun geliefde chateau Marillaux in Frankrijk dan eindelijk verkocht, maar zijn nog lang niet klaar met hun hospitality business. Er is namelijk naar buiten gebracht dat Erica en Martien sinds kort trotse eigenaars zijn van een pension in Noordwijk.

Shownieuws kwam naar aanleiding van geruchten dit weekend naar buiten met het nieuws.

Pension in Noordwijk

De Meilandjes ruilen hun chateau Marillaux in voor een pension genaamd Pension Kristina. Dit verblijf was volgens Bekende Buren te koop voor zo'n 1,5 miljoen euro en is gelegen op een perfecte locatie met het strand maar op een paar minuten afstand. De familie woont zelf momenteel in Noordwijkerhout en woont daarmee dus erg dichtbij. Pension Kristina zou zo'n 421 vierkante meter groot zijn en telt wel 14 slaapkamers. Er hoeft niet veel aan gebouwd en geklust te worden, want het verblijf is bijna helemaal klaar voor gebruik.

Nieuw seizoen

Onlangs werd bekendgemaakt dat er een achtste seizoen zou komen van de serie Chateau Meiland, maar het was nog niet duidelijk waar dit nieuwe seizoen over zou gaan. Het chateau in Frankrijk is immers verkocht. De verbouwing en de verhuizing van hun nieuwe pension zou daarom waarschijnlijk hét onderwerp van het seizoen gaan zijn. Gaan de Meilandjes dan ook echt weer gasten ontvangen, dan is de familie weer terug bij waar ze begonnen zijn met hun chateau.

Meerdere verhuizingen

Elke week lijkt er verhuisnieuws te komen vanuit de familie Meiland. Zo werd bekend dat Maxime en Leroy weer op zoek zijn naar een nog grotere villa en wordt er binnenkort ook een kantoor-switch gemaakt. Verder zijn ook Montana en Dirk op zoek naar een koopwoning.

Bron: Shownieuws, Televizier | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.