• Frank en Rogier

De Erfgenaam blijft razend populair

Door Redactie
De Erfgenaam blijft razend populair

Vanwege het warme weer waren er dinsdagavond slechts vier tv-programma's die meer dan een miljoen kijkers wisten te trekken. Na de gebruikelijke nieuwsuitzendingen was De Erfgenaam het best bekeken programma van de avond. Het staat op de derde plaats in de top 25 met gemiddeld iets meer dan een miljoen kijkers en een piek van ruim 1,5 miljoen, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

In het RTL4-programma gaat Ruben Nicolai op zoek naar rechtmatige erfgenamen van onbekende nalatenschappen. Tijdens zijn zoektocht naar de rechtmatige erfgenaam komen vaak bijzondere familiegeschiedenissen aan het licht.

Frank en Rogier

Frank en Rogier deden op dezelfde zender met hun programma Frank en Rogier Checken In een stap terug ten opzichte van hun debuut twee weken eerder, toen ze ruim 906.000 kijkers trokken. Ze moesten het dinsdag stellen met 774.000 kijkers, goed voor de negende plaats.

Prinsjesdag

De uitzendingen van Prinsjesdag op NPO 1 trokken dinsdag gemiddeld 677.000 kijkers. Dat zijn er een stuk minder dan vorig jaar, toen 904.000 mensen de uitzending volgden. Daarmee staat het op de dertiende plaats in de top 25.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.