De eerste foto’s na zijn vertrek uit de tv-wereld: Johnny de Mol laat zich zien!

Voor het eerst na zijn veelbesproken vertrek uit de tv-wereld, laat Johnny de Mol zich weer zien!

Door Nick Dijkman
Johnny de Mol

Afgelopen week genoot de veelzijdige presentator met zijn vrouw Anouk en hun kinderen van een tochtje met de elektrische bakfiets door het Gooise dorp Laren, niet ver van hun villa in het nabije Blaricum, waar vader John de Mol en zijn vrouw Els hun directe buren zijn.

Het gaat duidelijk beter met Johnny, die door alle publiciteit over zijn onstuimige liefdesrelatie met ex-verloofde Shima Kaes de zon even niet meer zag schijnen; hij steekt lachend zijn duim op naar Story-fotograaf Edwin Smulders.

Johnny heeft een voor hem vreselijk jaar achter de rug. In april legde hij zijn taak als gezicht van Talpa-talkshow HLF8 tijdelijk neer, nadat Shima aangifte tegen hem had gedaan wegens mishandeling en poging tot doodslag én er een anonieme melding van grensoverschrijdend gedrag tegen hem was gedaan.

Zaak geseponeerd

Niet lang na Johnny’s vertrek bij HLF8 oordeelde het Openbaar Ministerie (OM) dat uit de anonieme melding ‘geen concrete beschuldiging of strafbaar feit te halen valt’. Begin oktober veegde het OM ook de aangifte van Shima tegen Johnny van tafel en leek niets een rentree aan de talkshowtafel in de weg te staan.

Niet terug bij HLF8

Toch maakte Johnny eind oktober via zijn woordvoerder bekend definitief niet terug te keren als presentator van HLF8. Voor de presentator is ‘de weerslag van deze hele periode zwaarder dan gedacht’, aldus zijn woordvoerder. ‘Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving. Johnny geeft aan dat het een enorm moeilijke beslissing is geweest. Hij is de redactie van HLF8 ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet en het mooie avontuur dat ze met elkaar hebben beleefd.'

'Hij wil dit moment nog een keer aangrijpen om iedereen te bedanken voor alle warme berichten die hij de afgelopen periode heeft mogen ontvangen.' Desondanks voelt Johnny zich weer goed genoeg om er met zijn gezin op uit te trekken!

Lees het hele verhaal in Story. Editie 02 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.