• Liefde

De andere man van Sylvie: zo ziet broer Daniël eruit

Door Redactie
De andere man van Sylvie: zo ziet broer Daniël eruit

Zoon Damián en echtgenoot Niclas zijn de belangrijkste mensen voor Sylvie Meis. Maar er is nóg een man die een grote rol speelt in haar leven... 

Sylvie is als twee handen op één buik met haar broer Daniël. Hij behoort tot het selecte groepje mensen dat de diva vertrouwt met haar diepste geheimen. Daniël komt regelmatig voorbij op Sylvie's Instagram. Vandaag is dat om een speciale reden: haar broer is jarig. Gefeliciteerd mijn ontzettend lieve en knappe broer Daniël, ik ben zo trots om je zus te zijn en ik houd heel veel van je,' schrijft ze aan de jarige job. 

In de schijnwerpers

Hoewel Sylvie al jaren volop in de schijnwerpers staat, is Daniël ook geen onbekende. De broer van Sylvie werkt voor de VVD in de gemeente Amsterdam. Daniël is al een paar jaar gelukkig getrouwd met Marcel. 

Hechte band

Sylvie en Daniël hebben een hechte band, dat is altijd zo geweest. Vroeger speelden de twee veel samen. Daniël is heel trots op zijn zus, haar carrière en hun goede band. "Haar humor, eerlijkheid, dat ze een zelfstandige denker is en haar moed. We kunnen urenlang praten. Het wordt nooit saai en we hebben altijd wat te lachen," vertelt Daniël in een interview met de Duitse Bild. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.