De Allerslimste Mens ter Wereld-presentator Erik Van Looy maakt via het programma relatiebreuk bekend

Door Redactie
De Allerslimste Mens ter Wereld-presentator Erik Van Looy maakt via het programma relatiebreuk bekend

Tijdens de uitzending van De Allerslimste Mens ter Wereld doet presentator Erik Van Looy (60) een shocking onthulling. Erik laat tijdens de Vlaamse variant van De Slimste Mens doorschemeren dat zijn relatie met topmodel Ingrid Parewijck (43) over en uit is. 

In de vijftiende aflevering komt er een vraag voorbij over het fenomeen 'short king', wat inhoudt dat een vrouw groter is dan haar mannelijke partner. Jurylid Pedro Elias vraagt aan Van Looy of hij ook een short king is. 'Jouw vrouw, die is toch ook keilang', grapt Pedro, waarna de situatie ietwat ongemakkelijk wordt. 'We zijn niet meer samen', vertelt Erik terwijl hij probeert door te gaan met het programma. 'Volgende vraag. Helaas', aldus Erik.

Niet meer samen 

De presentator en zijn vrouw Ingrid Parewijck vormden vijf jaar een koppel. Ingrid schitterde onder meer op de covers bladen als van Vogue en Elle. Het stel liet nooit iets los over hun privéleven. In 1993 stapte Erik al eens eerder in het huwelijksbootje, toch kondigde hij in 20214 een scheiding aan. 'Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk', zei hij toen in een persbericht. Met zijn toenmalige vrouw Ingrid heeft de Belg een zoon, Lucas.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.