• Hazes
  • Samantha de Jong

De 5 best bekeken Story video's van 2017

Door Redactie
De 5 best bekeken Story video's van 2017

Het jaar 2017 was een heftig, mooi en ontroerend jaar voor de BN'ers. Gezinnen werden uitgebreid, liefdes overwonnen en zwangerschappen aangekondigd. Aan de andere kant gingen relaties stuk en verloren mensen hun dierbaren. Maar wat waren de best bekeken video's van het afgelopen jaar op Story? Hierbij een overzicht.

1. Verdrietig nieuws voor Monique WestenbergMonique, de vriendin van André Hazes, is in rouw gedompeld. Dat zegt ze op Instagram.

Bekijk de video hier.

2. Ex van Rafael: 'Hij had seks met Sabia in de badkamer, terwijl Sylvie op de bank zat'Christie Bokma klapte eerder dit jaar uit de school over haar ex Rafael en diens liefdesleven. Sabia beweert namelijk dat zij en Rafael pas een relatie kregen nadat de breuk met Sylvie en hem definitief was, maar niets is minder waar, onthult Christie: “Rafael vertelde mij dat hij zelfs seks met Sabia had in de badkamer van hun woning, terwijl Sylvie thuis was!” Bekijk hieronder de video.

Bekijk de video hier.

3. Barbie: 'Michael kon er niks van'Een stellige “Nee”, antwoordt Barbie op de vraag of ze tevreden was over de seks met ex-man Michael. In de vlog van Rob Geus vertelt zij verder ook over haar ervaring met (ex)-liefje Rolf en die was net iets anders…

Bekijk de video hier

4. Groot drama treft familie BrandstederDe jongste zoon van Ron Brandsteder, Bob, is verlamd geraakt bij een heftige val van de trap. Dit vertelt zijn moeder Yvonne in de nieuwe Story. De schade lijkt zo goed als onherstelbaar. Toch heeft de familie nog een kleine hoop op herstel.

Bekijk de video hier.

5. André Hazes heeft groot nieuws en iedereen mag het wetenAndré Hazes krijgt een eigen reallifesoap bij SBS in aanloop naar zijn Ahoy-concerten in oktober dit jaar. De camera's volgen de volkszanger overal waar hij gaat, al geeft André niet alles bloot over zijn privéleven...

Bekijk de video hier.

De 5 best bekeken Story video's van 2017

Beeld: ANP